Hei!

Hei!

Parin vuoden tauon jälkeen ryhdyn jälleen pitämään kotisivujani, kirjoittamaan blogeja ja esittelemään valokuvakokoelmaani. Kotisivuni kaatuivat edellisellä kerralla monien yhteensattumien vuoksi, joita en tässä sen kummemmin erittele. Toivotaan, että nämä sivut jatkuvat kauan.

Parin vuoden aikana onkin tapahtunut paljon uusia asioita. Tärkein lienee se, että olen muuttanut maalle, lähelle luontoa, metsää ja vettä. Muutto oli oikea ratkaisu, sillä etsivän ja uutta kokeilevan mieli pysyy virkeänä.

Ehkä olet huomannut, että olen jatkanut historiakirjoituksiani parissa eri lehdessä ja toivon, että nämä jatkuvat vielä pitkään. On ollut ilo ja kunnia kertoa lukijoille paikallishistoriaa.

Kotisivuillani aloitan uuden juttusarjan, joka kertoo vanhasta ajantiedosta. Vuoden eri päiville on vanha kansa etsinyt merkkejä ilmasta ja ennustanut niistä säitä. Vanhan ajan maatalousyhteiskunnassa oli hyvä tietää tulevat ilmat niin maanviljelyksen, heinätyksen, sadonkorjuun kuin muidenkin askareiden kannalta. Siksi kansat kaikkialla tähyilivät taivaalle etsiäkseen merkkejä ja säännönmukaisuuksia. Tulevissa blogeissa kerron, mitä eri aikoina on ennustettu verraten tämän päivän globaaliin maailmaan ja omakohtaisiin kokemuksiimme.

Tulen laittamaan valokuviani aina silloin tällöin kuvakansioihin, joista niitä voi seurata. Kotisivujeni etusivullahan voit katsoa kuvia diaesityksenä. Toivon, että niistä on iloa ja hyötyä sinulle, lukijani.

Toivotan sinut tervetulleeksi uusille kotisivuilleni. Kirjoittele minulle ja kerro myös ystävällesi sivuistani.

Heikki